Jadłospis

JADŁOSPIS 16-20.06.2025 istnieje możliwość wprowadzenia zmian
Dzień tygodnia Obiad
Poniedziałek Zupa krupnik
Pierogi leniwe
Kompot
Wtorek Zupa kapuśniak z białej kapusty
Bitki wieprzowe z sosem pieczeniowym
Kasza jęczmienna perłowa
Mizeria ( ogórek zielony z sosem jogurtowym )
Kompot
Środa Zupa krem z zielonego groszku
Pyra z gzikiem
Soczek owocowy
Czwartek
                                              BOŻE CIAŁO
Piątek
                           Dzień wolny od zajęć dydaktycznych
Nasze dania sporządzamy zgodnie z zasadami HACCP i Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach.

Przejdź do treści